Nadat MyHeritage.com Verwant.nl heeft overgenomen, is de gebruikersdata van Verwant.nl naar MyHeritage.com overgegaan. Gebruikers die hun stamboom verder wilde bewerken zijn sinds Februari dit jaar aangemoedigd om in te loggen op MyHeritage.com.

Hoewel gebruikers nog steeds toegang hebben tot hun data op Verwant.nl, is het alleen-lezen. De enige mogelijkheid die gebruikers hebben is een gratis GEDCOM export te maken met bijbehorende foto’s, om zodoende hun data te bewaren voor toekomstig gebruik.

De data op Verwant.nl ligt momenteel opgeslagen op Duitse servers (in Hamburg). Vanwege contractuele redenen moeten de servers geretourneerd worden aan hun eigenaren. Het uit de lucht halen van de servers stond aanvankelijk gepland op 18 Augustus 2010. MyHeritage.com slaagde na onderhandelingen er in dit te verlengen tot en met Januari 2011. Verwant.nl blijft derhalve bestaan tot en met 31 Januari 2011, om het voor u mogelijk te maken uw data te benaderen en een kosteloze GEDCOM export te maken indien gewenst. Verwant.nl onderhouden na deze periode is niet mogelijk.

Omwille van gebruikersprivacy zal alle data in haar totaal onomkeerbaar verwijderd worden na 31 Januari 2011. Gezien alle data verhuisd is naar MyHeritage.com, is het niet nodig een kopie van de Verwant data naar andere servers over te plaatsen. Wij informeren u hierbij tijdig naar deze mogelijkheid, zodat u op de hoogte bent van wanneer Verwant.nl gaat sluiten.

Gepost in Algemeen, Info, Nieuws

7 Resultaten

 • Lucas Hagemans on December 1st, 2010 at 2:28 am

  Hallo,

  ik kreeg een bericht van Jan Hagemans die zich wil toevoegen aan de familiepagina maar dat kan uiteraard niet (Foutmelding [null]). Echter ik ken Jan Hagemans niet en zou wel graag in contact willen komen met hem via mail (daar heeft hij zelf ook om gevraagd). Hoe kan ik hem bereiken?

  Groeten Lucas Hagemans

 • Louis .Wouters on January 18th, 2011 at 9:41 pm

  Waar is Mijn stam gebleven Fam. Wouters

 • spotnet on April 6th, 2011 at 2:29 pm

  Hoe heb je dit gemaakt?
  Ik vond http://www.verwant.nl via startpagina Jullie site is Geweldig ontworpen! Ik zoek wil ook zo een template.
  Tatjana

 • Johannes Rink on April 17th, 2011 at 12:15 pm

  Ik kan nergens mijn gegevens meer vinden

 • J.M.T. Baltes on January 8th, 2012 at 6:29 pm

  Waar is mijn zeer uitgebreide kwartierstaat?

 • Sijbrandus Machiel IJdema on September 17th, 2012 at 1:41 pm

  Ik kan nergens mijn gegevens meer vinden

 • Frans Maathuis on May 18th, 2014 at 11:18 pm

  Met mijn e-mail adres en wachtwoord kan ik noch bij verwant.nl noch bij myheritage.com binnen komen.
  Hoe is dit probleem op te lossen?

Reageren