Tegen deze tijd heeft u waarschijnlijk de eerste stappen gezet op  MyHeritage.com en gemerkt dat een aantal dingen anders werken.

(click to enlarge)

We willen daarom graag een aantal van de belangrijkste verschillen tussen Dynastree en MyHeritage.com voor u op een rijtje zetten om de overgang wat te vergemakkelijken. Het MyHeritage.com platform gaat niet exact dezelfde functionaliteit bieden als Dynastree, maar het technische team van MyHeritage werkt momenteel wel dag en nacht aan de details van de fusie, het oplossen van kleinere en grotere problemen die u heeft gemeld, de integratie van nieuwe functionaliteit van Dynastree en doet zijn best om te zorgen dat u u thuis gaat voelen op uw nieuwe familie site. De verhuizing van 11 miljoen mensen en 100 miljoen profielen is niet gemakkelijk, stelt u zich maar eens voor dat New York City en Washington op hetzelfde tijdstip zouden verhuizen, dat kan nooit helemaal goed gaan ;) .

Wij doen dus ons best en zijn blij dat, naast een aantal kleinere zorgen, de meeste dingen vlot verlopen. Nogmaals bedankt voor uw geduld!

Het doel van de fusie is om het beste van beide werelden samen te brengen in één platform. De populaire familie wapen bouwer is bijvoorbeeld de eerste functionliteit die is verplaatst van Dynastree naar MyHeritage.com. Lees er meer over op het MyHeritage blog, probeer hem uit en stuur een inzending in voor onze familie wapen wedstrijd om uw familie de kans te geven een gratis jaar Premium te krijgen!

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Verschillende andere Dynastree functies zullen volgen, enkele kleinere en enkele grotere, afhankelijk van hoe belangrijk ze zijn en welke gebruikers het meest nodig hebben. Klein maar zeer belangrijk voor veel Duitse en Spaanse gebruikers bijvoorbeeld was de manier waarop MyHeritage achternamen van vrouwen weergeeft. Op basis van de Angelsaksische gewoonten nam de vrouw tot nu toe de familienaam van de man aan na het huwelijk, wat voor de meeste voorouders ook het geval was, maar in andere culturen en in de moderne tijd was het ook nodig de optie om dat uit te schakelen te creeren en dus hebben we een hele reeks van cultuur-specifieke standaard vermeldingen toegevoegd.

Een andere Dynastree functie die in de komende paar weken zal worden overgebracht naar MyHeritage,com is de poster afdruk optie. Op MyHeritage.com kunt u uw stamboom afdrukken door een PDF te gereneren. Dit doet u door naar ’stamboom’ => ‘grafieken afdrukken’ – te gaan, de gratis offline software, de Family Tree Builder, geeft u overigens nog meer instellingen om uit te kiezen. De Family Tree Builder heeft ook een mooie uitgebreide landkaarten, die lijken op die van Dynastree, maar die veel mogelijkheden hebben om locatiegegevens en migratiepatronen van voorouders weer te geven. De landkaarten zijn nog niet beschikbaar op MyHeritage.com, maar dat gaat in de komende maanden veranderen – we houden u op de hoogte.

(click to enlarge)

Het samenvoegen van stambomen zoals mogelijk was op Dynastree, is niet mogelijk op MyHeritage.com. Wij stellen ons niet ter doel om alle stambomen van de wereld samen te voegen tot één boom door het samenvoegen van verschillende versies van stambomen van verschillende onderzoekers. Iedere gebruiker houdt volledige controle over zijn of haar gegevens en de verschillende versies. Onze Smart Match helpt bij het vinden van andere mensen die aan hetzelfde onderzoek bezig zijn en u kunnen helpen om informatie uit te wisselen, maar u kunt beslissen over wat over te nemen en wat te weg te laten.

We zijn ook bezig met het ontwikkelen van een nieuwe versie van onze Smart Match, die later dit jaar klaar zou moeten zijn, dus hou een oogje op de site.

Picture 5

Een ander verschil tussen de sites is het beheer van onopgeëiste profielen. Elk Dynastree profiel had een manager, die aanvankelijk de persoon van het profiel was. Op MyHeritage bestaat dit concept niet omdat het beheer van rechten is opgebouwd rond webbeheerders, leden en bezoekers aan de familie site. De webbeheerder(s) van een site kunnen bepalen wie toegang heeft tot bepaalde functies van de familie site en wie niet. In ieder geval zijn gegevens van levende personen op MyHeritage niet publiek, u kunt ze alleen zien als u lid bent van de familie site en ingelogd bent met uw gegevens.

Picture 8

Nu dan ook nog enkele voordelen van MyHeritage.com: Allereerst is er de financiële stabiliteit: MyHeritage.com is winstgevend, heeft meer dan 24 miljoen Amerikaanse dollars ontvangen in investeringen (6 keer meer dan Dynastree) en wordt ondersteund door enkele van de beste beleggers in Europa: ‘Accel Partners’ en ‘Index Ventures, de investeerders van Facebook en Skype. MyHeritage is een gevestigd bedrijf dat uw gegevens op verantwoorde wijze behandeld en is een uitstekende lange termijn bewaarder voor onderzoeksgegevens. 
 Met meer dan 35 ondersteunde talen (ten opzichte van 10 op Dynastree) zorgen wij ervoor dat al uw familieleden kunnen meedoen, ongeacht hoe ver weg ze van u zijn en welke talen ze kennen. Door de fusie heeft MyHeritage nu een aanzienlijk groter team waarmee we in staat zijn om u nieuwe functionaliteit en verbeteringen te bieden.

De ‘Smart Matches’ werken zeer betrouwbaar en zijn gebaseerd op een enorme database, meerdere malen groter dan die van Dynastree. Dat maakt het makkelijker voor u om familie te vinden en uw stamboom te laten groeien. 
De foto functionaliteit op MyHeritage.com is een klasse apart: naast de gebruikelijke upload functionaliteit, kunt u foto’s uploaden via e-mail, mobiele telefoon en vanaf Facebook en delen je familie. De moderne gezichtsherkennings technologie helpt u om mensen op foto’s te markeren en geanimeerde presentaties te maken. U kunt ook documenten en video’s online zetten, zoals familiegeschiedenis onderzoek documentatie enzovoort.

Picture 7

De kalender is een leuke functie en veel beter dan wat u kent van Dynastree.  U kunt handmatig evenementen, zoals familie reünies, verjaardagsfeesten of een bioscoopavond organiseren – MyHeritage biedt u zelfs de mogelijkheid om direct uitnodigingen voor deze evenementen te verzenden. Daarnaast herinneren wij u aan verjaardagen, jubilea en sterf of feestdagen, waar u behoefte aan heeft.

Misschien ook interessant voor u is de gratis offline software de ‘Family Tree Builder’, een professionele en gemakkelijk te gebruiken genealogie programma dat volledig geïntegreerd is met uw familie site op MyHeritage.com. Family Tree Builder is het instrument om uw genealogische gegevens en media mee te beheren en biedt gedetailleerde rapporten en grafieken. Met meer dan 9 miljoen downloads is het een van de meest populaire genealogische programma’s die er zijn. U kunt hier meer informatie en de mogelijkheid om de software down te loaden vinden.

Tot slot willen we niet te vergeten te vermelden dat Premium lidmaatschappen op MyHeritage.com geldig zijn voor alle familieleden – in plaats van slechts voor één gebruiker zoals op Dynastree. Dit helpt u om geld te besparen en is vooral mooi voor de jongere genealogen die nu een sponsor kunnen vinden bij hun ooms om volledige toegang tot alle Premium-functies te krijgen.

Wij hopen dat we via dit bericht u ervan verzekerd hebben dat belangrijkste dingen hetzelfde blijven- de beveiliging van uw gegevens, een goede technische ondersteuning en een gemakkelijk te gebruiken interface – en dat andere dingen eromheen te goede veranderen. U kunt er zeker van zijn dat we hard blijven werken, dus stuur een email naar support@myheritage.com met vragen of feedback.

Nu dan ook nog enkele voordelen van MyHeritage.com: 
Allereerst is er de financiële stabiliteit: MyHeritage.com is winstgevend, heeft meer dan 24 miljoen Amerikaanse dollars ontvangen in investeringen (6 keer meer dan Dynastree) en wordt ondersteund door enkele van de beste beleggers in Europa: ‘Accel Partners’ en ‘Index Ventures, de investeerders van Facebook en Skype. MyHeritage is een gevestigd bedrijf dat uw gegevens op verantwoorde wijze behandeld en is een uitstekende lange termijn bewaarder voor onderzoeksgegevens. 
 Met meer dan 35 ondersteunde talen (ten opzichte van 10 op Dynastree) zorgen wij ervoor dat al uw familieleden kunnen meedoen, ongeacht hoe ver weg ze van u zijn en welke talen ze kennen. Door de fusie heeft MyHeritage nu een aanzienlijk groter team waarmee we in staat zijn om u nieuwe functionaliteit en verbeteringen te bieden.

De ‘Smart Matches’ werken zeer betrouwbaar en zijn gebaseerd op een enorme database, meerdere malen groter dan die van Dynastree. Dat maakt het makkelijker voor u om familie te vinden en uw stamboom te laten groeien. 
De foto functionaliteit op MyHeritage.com is een klasse apart: naast de gebruikelijke upload functionaliteit, kunt u foto’s uploaden via e-mail, mobiele telefoon en vanaf Facebook en delen je familie. De moderne gezichtsherkennings technologie helpt u om mensen op foto’s te markeren en geanimeerde presentaties te maken. U kunt ook documenten en video’s online zetten, zoals familiegeschiedenis onderzoek documentatie enzovoort.

Picture 10

De kalender is een leuke functie en veel beter dan wat u kent van Dynastree.  U kunt handmatig evenementen, zoals familie reünies, verjaardagsfeesten of een bioscoopavond organiseren – MyHeritage biedt u zelfs de mogelijkheid om direct uitnodigingen voor deze evenementen te verzenden. Daarnaast herinneren wij u aan verjaardagen, jubilea en sterf of feestdagen, waar u behoefte aan heeft.

Misschien ook interessant voor u is de gratis offline software de ‘Family Tree Builder’, een professionele en gemakkelijk te gebruiken genealogie programma dat volledig geïntegreerd is met uw familie site op MyHeritage.com. Family Tree Builder is het instrument om uw genealogische gegevens en media mee te beheren en biedt gedetailleerde rapporten en grafieken. Met meer dan 9 miljoen downloads is het een van de meest populaire genealogische programma’s die er zijn. U kunt hier meer informatie en de mogelijkheid om de software down te loaden vinden.

Tot slot willen we niet te vergeten te vermelden dat Premium lidmaatschappen op MyHeritage.com geldig zijn voor alle familieleden – in plaats van slechts voor één gebruiker zoals op Dynastree. Dit helpt u om geld te besparen en is vooral mooi voor de jongere genealogen die nu een sponsor kunnen vinden bij hun ooms om volledige toegang tot alle Premium-functies te krijgen.

Wij hopen dat we via dit bericht u ervan verzekerd hebben dat belangrijkste dingen hetzelfde blijven- de beveiliging van uw gegevens, een goede technische ondersteuning en een gemakkelijk te gebruiken interface – en dat andere dingen eromheen te goede veranderen. U kunt er zeker van zijn dat we hard blijven werken, dus stuur een email naar support@myheritage.com met vragen of feedback.

Gepost in Info

8 Resultaten

Reageren