Six DegreesHeb je ooit gehoord dat iedereen in de wereld verbonden is? Dat zegt de theorie van de Zes Niveaus van Scheiding. Volgens deze theorie is iedereen in de wereld verbonden door een scheiding van maximaal 5 tussenschakels, dat is, door 6 personen. Volgens bronnen, zijn sociale netwerksites gebaseerd op deze theorie ontwikkeld hyves, facebook maar vooral die van Google), en zo te zien klopt het ook nog! Ik zat vandaag in de Universiteit, bezig met wat dingen voor studies, en voor mij zat een persoon, die ik nooit eerder heb gezien, bezig met zijn sociale netwerksite. Hij was een paar foto’s aan het bekijken, van iemand die hij als vriend heeft toegevoegd. Wat echter opvallend was, is dat het profiel die hij bekeek van iemand was die ik ooit in BraziliĆ« heb gekend.

Dus, al is Verwant meer bestemd voor genealogische onderzoek, contact houden met je familie, en je stamboom verder ontwikkelen, het kan zijn dat, gebaseerd op de theorie van de Zes Niveaus van Scheiding, jouw familie nog veel groter is dan je had verwacht, en dat in sommige takken van je stamboom misschien wel een wereldberoemd persoon bestaat.

Dus, wat wacht je op? Snel je instellingen configureren, en op zoek gaan naar verwanten, op verwant.nl!

Bron

Gepost in Algemeen

Een resultaat

  • Willy DEHOUCK on June 29th, 2009 at 6:54 am

    ‘En zo te zien klopt het ook nog’! Dat voorbeeld dat die geleerde professer geeft is absoluut geen bewijs! Wel las ik jaren geleden over een test die in Amerika was gedaan, een soort piramide-spel maar dan zonder inzet (geld). En daar zou die theorie dan als juist bevonden zijn geweest. Maar ikzelf geloof er NIET in, enkele uitzonderlijke toevalligheden niet te na gesproken!

Reageren