29-01-2009

PrivacyInstellingen

De privacyinstellingen van Verwant.nl zijn veranderd. Het is nu mogelijk om tussen meerdere mogelijkheden te bepalen wat wel en niet van jouw profiel en stamboom gezien mag worden.

Naast de zes directe instellingen (van vertrouwelijk tot gepersonaliseerd) kun je ook de details op een wat nauwkeurige manier instellen.

privacy-instellingen

Afhankelijk van de manier dat je deze instelt, zal ook bepalen hoe succesvol je genealogische onderzoek bij verwant.nl verder zal ontwikkelen, en hoe makkelijk andere personen je zullen kunnen vinden.

Verwant.nl wenst je nog veel plezier met je stamboom.

Gepost in Info

4 Resultaten

 • Harry van der Velpen on March 3rd, 2009 at 2:33 pm

  Enkele weken geleden kwam ik bij toeval op de Site van verwant.nl terecht. Tot mijn verbazing is het gedcombestand die ik zelf heb gemaakt en gepubliceerd op een andere stamboomsite op verwant.nl terecht gekomen. Ra,ra hoe kan dit? Ik zou graag willen dat het hele bestand van de fam. Barend wordt verwijderd. Of hoe kan ik dit zelf doen?

 • Hubert Verstraete on April 1st, 2009 at 9:28 am

  Een paar dagen geleden was mijn stamboom plots als bevroren. Ik kon geen gegevens meer inbrengen, geen foto’s meer toevoegen, enz. Twee dagen later (na het weekend) ging alles weer normaal, alsof er niets geveurd was. Wat was er aan de hand? Heeft dat probleem zich nog voorgedaan, of zou het zich nog kunnen herhalen in de toekomst. Ik ben bezorgd om het feit dat al mijn moeizaam verzamelde gegevens misschien plots zouden kunnen verloren gaan.

 • Willy DEHOUCK on April 13th, 2009 at 5:06 pm

  Gelieve mij UIT te schrijven wegens foutieve gegevens.
  Ik wil opnieuw OPSTARTEN.
  Met dank

 • Rucel on November 22nd, 2015 at 5:33 am

  30 november 2012Toen ik eanemal die vriendenknop gevonden had (= me inmiddels weer ontnomen stroomden de vriendjes als konijnen binnen :yahoo:Had ik toen geweten dat ik van iedereen een mailadres en van vele telefoonnummer zou krijgen dan had ik mss wel nagedacht Ik bedoel je zou ze allemaal maar moeten bellen om te feliciteren? Sjooooowwww .daar zou je een RSI-oor van krijgen :yahoo: Toch blijft het wel idioot hoor, dat zulke gegeven zo makkelijk te krijgen zijn.Net als die groep idd.Bij mij is dat ook gebeurd. Hoe het precies uitgeschakeld moet worden weet ik dus ook niet. :unsure: Soms is Facebook net Ikea Met een handleiding erbij die kop noch spijker slaat.Vertaling op vertaling bij een grijs Amerikaansgehalte die nergens aan te rijmen is Thnxx voor je reactie!

Reageren