17-11-2008

Zoekfunctie

Volgens de enquête van vorige week, beginnen 31% van de gebruikers met het inkopen van cadeaus een maand eerder, dus, als het "een cadeautjes is van Sinterklaas" dan staat ‘ie al klaar. Op de tweede plaats geven mensen liever geld als cadeau (21%). Wel begrijpelijk want dan loop je niet de risico dat je een  teleurstellend Kerst of Sinterklaas veroorzaakt. Het is altijd vervelend om iets te krijgen dat je helemaal niet wilt of nodig hebt.
Deze week hebben we een andere vraag, die niet met cadeautjes heeft te maken, maar met de zoekfunctie van Verwant.nl. Zoals jullie weten zijn de persoonlijke gegeven beveiligd en alleen maar als je ervoor kiest kan men je vinden.  Ook kunnen Verwant.nl gebruikers alleen worden gevonden door ons zoekmachine, en dus niet door Google en dergelijk.
De vraag van deze week is:

Het resultaat van de enquête van vorige week vind je hier

.

Gepost in Info

4 Resultaten

 • Peter on November 19th, 2008 at 12:19 pm

  Het zou wel handig zijn als er een overzichtspagina is van alle beschikbare stambomen op verwant.nl.
  Deze pagina zou dan het liefst ook worden geindexeerd door zoekmachines.
  Zo kunnen eventuele “onbekende” familieleden zien dat er een stamboom is.
  Ze zouden dan de mogelijkheid moeten krijgen om een berichtje naar de beheerder van de stamboom te sturen.

 • Yolande Bradt on November 20th, 2008 at 12:12 pm

  weet er iemand hoe men een bepaalde tak in de familie kan kopieren om die in een andere tak van de stamboom te plakken? hierdoor moet men al die gegevens geen tweemaal inbrengen

 • Johan on November 21st, 2008 at 8:46 pm

  Ikk heb het zelfde probleem.
  In mijn familie lopen 2 takken meermaals door
  elkaar. Hoe kan met dit koppelen?

 • Tallat on November 22nd, 2015 at 5:27 am

  When I first saw this title Welcome Nommie | Spunch on google I just whent and bomraokk it. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Reageren