03-11-2008

Graag bij elkaar…

Zoals jullie allemaal al weten, iedere maandag hebben we een nieuw enquête, waardoor wij jou beter leren kennen. We weten nu inmiddels al dat 57% van de gebruikers op het internet naar hun genealogische gegevens zoeken, dat 30% van de gebruikers meerdere keren per week met hun ouders praat, en dat de meeste gebruikers van Verwant.nl tussen 40 en 70 jaar oud zijn. Helaas is er geen manier om te controleren of het altijd dezelfde personen stemmen of dat dit iedere week door verschillende personen is gedaan.
Deze week willen we graag weten:

 

Een overzicht van alle enquêtes kun je hier vinden.

Gepost in Algemeen

2 Resultaten

  • CALUWé on November 11th, 2008 at 10:31 am

    Hoe kan ik op mijn werkblad een snelkoppeling naar deze site aanmaken ?

    Thx.

    Ronald

  • J. Baltes on September 28th, 2009 at 6:22 pm

    Ik erger me heel erg aan de reclame, als ik die wegklik komt een ander verzoek te voorschijn. Daar wil ik dus graag van af!

Reageren