Zoals al bekend is, zijn er meerdere gevallen van verwanten die ook politieke kandidaten zijn. Om er nog een er bij te voegen, informeert het portugees tijdschrift Sol dat de running mate van John McCain, Sarah Palin, verwant is van de overleden Prinses Diana en de Amerikaanse ex-president Franklin Roosevelt.

De gouverneur van Alaska is nicht in de tiende graad van de Prinses en in negende graad van Roosevelt.

Palin en Diana stammen af van John Strong die geboren werd in Engeland in 1604 en verhuisde later naar Massachusetts, Verenigde Staten.
Palin en Roosevelt hebben als voorouder John Lothrop, die ook geboren werd in Engeland en stierf in Verenigde Staten in 1584. Lothrop was een presbyteriaanse predikant, die in 1654 in Massachusetts aankwam.

Gepost in Algemeen

Een resultaat

  • wvandermeij on October 21st, 2008 at 6:34 pm

    Ik wil graag weten hoe ik verder moet zoeken naar evt.verwanten. Ikheb geen idee . Ikweet wel dat er veel van der Meij’s zijn maar hoe of wie is familie van mij?

Reageren